fbpx

MicrostatioV8i

Bentley Microstation

MicroStation er et av de mest brukte og mest avanserte ingeniør- og arkitektverktøy til 2D/3D-modellering på markedet. Programmet er et moderne verktøy som på en enkel og sikker måte kan brukes med alle de viktigste DAK-formatene uten konvertering. Microstation har en rekke innebygde muligheter for avansert modellering, visualisering og tegningsproduksjon. MicroStation er mer fleksibelt enn det meste annet   på markedet.

Les mer

 

Thea_Logo_alone

Thea Render

Thea Render er en unik fotorealistisk render da den tar i bruk samtlige resurser i din maskin for å oppnå resultater på kortest mulig tid. Thea Render er den første renderløsning som bruker både Unbiased (TR1 og TR2), Biased (Adaptive BSD) og har i tillegg sin egen spesielle Presto Engine som utnytter påde CPU (Hovedprosessor) og GPU(Grafikkort prosessor) samtidig for raskest mulig resultat. I tillegg til ferdige materialbiblioteker kan du selv lage avanserte materialer med  overflater i lag ( f.eks slitte eller lakkerte overflater over et annet materiale).  I SketchUp har Thea «Interactive Render Overlay», -dvs. du kan tegne direkte i SketchUp i et fotorealistisk bilde og se resultatet direkte!

Thea har PlugIn for 3dsMax, Blender, Cinema4D og SketchUp

Les mer

 

AuthorizedResellergeneric_small

LumenRT 2015

«Fortell en bedre historie»
LumenRT den perfekte kombinasjonen av verktøy for raskt å  lage fotografiske bilder og ultra-HD-videoer av dine prosjekter. Lag en spennende (LiveCube ™) sanntidsvisualisering med et trykk på en knapp og del på alle web-aktiverte enheter eller lag en imponerende videopresentasjon med musikk.

Epix 3Dgraphics er forhandler av e-on Software produkter. Lumen RT2015 er den raskeste måten å gjøre dine CAD / BIM / GIS-design om til naturfylte bilder, videoer og interaktive verdener. Bygg terreng, plant 1000 -vis av trær og planter, biler som kjører, mennesker i bevegelse, aktiv vann og atmosfære simulering, sol  og kunstig lys , RealTime visualisering av bygg og terreng med BIM integrasjon og sanntids snittgenerering
I de senere årene har e-on programvare vært pionerer innen begrepet Immersive GeoDesign. LumenRT er et interaktivt 3D-medium for å designe og utforske Arkitektur og GeoDesign prosjekter.

Lumen RT2015 hjelper arkitekter, designere, ingeniører og GIS eksperter å visualisere sine prosjekter på en engasjerende måte – ved å hjelpe dem til å fortelle en bedre historie ved å la publikum oppleve deres design i sanntid.

Les mer

 

Scalp

 

Scalp for SketchUp

Scalp er en plugin til SketchUp som gir sanntids snitt og materiale mønster direkte i SketchUp modellen. Flytt snittet og snittmønsteret følger med. Lag din egen skravur eller isolasjon mønster eller bruk de medfølgende materialedefinisjonene eller importer standard  mønstere fra et CAD/DAK program.  Exporter til SketchUp Pro´s LayOut eller til DXF.

Les mer

Shaderlight

Shaderlight

Epix er official Channel og Trainingpartner for ARTvps ShaderLight renderløsning. ShaderLight er et tileggsprogram som interaktivt, raskt og enkelt gir deg fotorealistiske bilder fra Trimble SketchUp. Fullt integrert i SketchUp og SketchUp Pro gir ShaderLight deg verktøyene du trenger for å lage bilder og animasjoner så raskt og enklelt som mulig. Shaderlight er laget som et enkelt plug-in modul for Google SketchUp. ShaderLight skiller seg fra andre lignende programmer med egenskaper som gjør det svært godt egnet for SketchUp brukere

Shaderlight_OTcentre_landscape