fbpx

Holografika -Virkelighetstro 3D

Holografika leverer high end 3D løsninger for profesjonelt bruk. Teknologien heter 3D Light Field og skiller seg ut fra annen «flat» 3D teknologi  ved at du uten briller kan se 3D objekter eller film fra flere vinkler som i virkeligheten.

HoloVizio viser-3D-bilder med høy kvalitet på en måte som gjør at det presenterte 3D bildet ligner det vi ser naturlig med øynene. Dette er mulig fordi romlige punkter av bildet adresseres individuelt. Posisjonen til den viste 3D objektet er ikke avhengig av betraktningsposisjon, men den forblir fast i rommet. HoloVizio rekonstruerer 3D light-feltet,  genererer alle lysstråler og gjør 3D-visning av det viste objektet synlig i hele synsfeltet. Dette betyr at når du beveger hodet kan du se 3D objektet fra flere vinkler som når du f.eks kikker «bakom» noe.

HoloVizio C80 kinoen har buet lerret  og 63Mpixel oppløsning. Ikke bare oppleves det som om ting flyter i luften foran deg, -men man kan også gå til siden for å betrakte objektene fra en annen vinkel som i virkeligheten.

holovizio_c80

 

Norske MyVR software (brukt i Finn 3Dkart) presentert på HoloVisio C80