fbpx

Kurs i SketchUp

¨Hvorfor må ting være så tungvint når det kan gjøres så enkelt?¨

SketchUp brukere er arkitekter, designere, husbyggere, beslutningstakere og ingeniører. De er menneskene som former den fysiske verden omkring seg. De er viktige, og de fortjener gode verktøy fordi gode verktøyer gir et godt resultat.

Gode verktøy er de du ser frem til å bruke. De gjør en ting (eller kanskje to) virkelig, veldig bra. De lar deg gjøre hva du vil uten å finne ut hvordan. De hjelper med tunge eller kjedelige oppgaver, slik at du kan fokusere på å være kreativ, produktiv eller begge deler.

SketchUp er gjort enkelt  som et godt verktøy for tegning, -for SketchUp brukere tenker tegning. De tegner for å utforske ideer, å finne ut av ting og for å vise andre mennesker hva de mener. De tegner fordi de elsker det og fordi det ikke ble bygget noe stort som ikke begynte med en flott tegning.

anbefalingEpix

Epix har siden 2006 holdt kurs for enkeltindivider og helt opp til 60 deltagere på en gang. Grunnkurs krever ingen forkunnskaper foruten generell PC kunnskap.  For å tilpasse oss en travel hverdag tilbyr vi kurs både på dagtid og kveldstid. Vi har satt opp 3 kursrunder med  alternative datoer og kurssteder. Epix har kurslokaler i Oslo og  i vårt moderne showrom i Tønsberg.  Kursene vil være fra 1-2 dager ettersom hvor mange som deltar på kurset. Vi gjør oppmerksom på at det kreves et minimum antall deltagere på de oppsatte datoer for at kurset blir gjennomført.

NB!Deltagere må selv medbringe egen PC eller Mac.

Internkurser

Epix tilbyr internkurser hos bedrifter med flere deltagere. Det er også mulig å slå seg sammen med kolleger/bekjente for et internkurs. Fordelen med disse kursene er at  deltagere vil få full oppmerksomhet og man kan fokusere læringen til de enkeltes fagområder. Det er også mulig å komme igang med deltagernes reelle prosjekter.  Disse kursene blir mer deltagerfokusert og går derfor over 1 dag.

Online kurs

For enkelte deltagere som ikke har tid eller mulighet til å reise  tillbyr vi online kurs. Vi bruker programmet  Teamviewer i undervisningen. Undervisningen vil foregå på deltagerens PC eller Mac og vil foregå på samme måte som om kursholder sittende ved siden av. Samtale vil foregå via Teamviewers innebygde IP telefon (mobilens headset kan brukes) og instruktør og deltager kan begge tegne/dele på samme skjerm. Fordelene med individuelle kurs er det samme som internkurs at man får full fokus samt mulighet for å skreddersy undervisningen til sitt behov. Dersom man bor i andre deler av landet eller selv vil bestemme tid for kurset er dette det beste og rimeligste alternativet. Vi har bare hatt positive tilbakemeldinger på disse kursene.

Kursene blir avholdt  på følgende adresser:

Pauserom2rosa-1

OSLO
Besøksadresse: Scuola d’italiano
Bygdøy Allé 68 – 0265 Oslo (Inng.Expo Nova)

Kart:
Trykk her for å vise kart  

TØNSBERGKursromTBGKursromTBG2

Besøksadresse: Creo Nordic Studio
Bjellandveien 26
3172 Vear / TØNSBERG

Kart:
Trykk her for å vise kart

Klikk her for å ta kontakt for spørsmål eller for å melde på til kurs