fbpx

Thea Render

Thea Render er en enestående Biased, Unbiased og GPU render med en rekke innovative funksjoner, et kraftig materialesystem og sitt eget avanserte alt-i-ett studio. Her har du muligheten til selv å velge hvor hurtig og hvor bra du vil ha dine resultater. Thea Render kommer med materialer av høy kvalitet eksklusive for de lisensierte brukere, integrasjon med ulike modelleringsprogrammer og avanserte funksjoner som Metrisk analyse, Colimo Support og mye mer. Programmet kommer med den nye revolusjonære Presto Engine for hurtige resultater.

Presto Engine (GPU+CPU)*

Thea Presto er en ny rendermotor som har blitt skrevet helt fra bunnen av, og kjørte først helt på grafikkortets prosessor. På den nye utgaven ble 1,3 Presto  enda kraftigere, og nå kjører den på både GPU* og CPU* samtidig, og henter dermed ut all kraft til rendering fra din datamaskin . Presto er spesielt avstemt for rask interaktiv gjengivelse og flytter GPU + CPU databehandling til maksimal ytelsegrense, samtidig som den gir den høye fotorealistisk kvaliteten kjent fra Thea Render.

* GPU =regneprosessor på grafikkortet, -er ofte kraftigere enn hovedprosessor. CPU= Hovedprosessor i maskinen

05_VR_livingroom_th

Klikk på bildet: VR livingroom Jan Sandström   (SketchUp modell rendret i Thea Render med Panorama valget )

3_big

Carapicuiba House (Sandro Sorce)

FlowerBed

David Hier Flower bed

Thea Inside SketchUp

Thea for SketchUp er en kombinasjon av kraftige rendermotorer fra Thea for enkel bruk direkte i SketchUp. Å ha delvis, objektiv og interaktive visningsmoduser, – inkludert GPU støtte på fingertuppene direkte i SketchUp vinduet  er en fantastisk opplevelse. Denne plugin lar deg tegne  med svært detaljert  innhold og bryte gamle begrensninger knyttet til håndtering av komplekse 3D modellerThea for SketchUp lar deg kjøre interaktiv visning enten inne i Thea vinduet eller direkte i SketchUp , -en funksjon som vi kaller Interactive Render overlay. I tillegg kan du velge et område for å rendre en ønsket del av SketchUp modellen som blir gjengitt med ultra rask visning. Dette er verdifull hjelp i arbeidsflyten da det gir deg en umiddelbar visualisering av geometri, modifikasjoner, miljø, dybdeskarphet, refleksjoner, lysfordeling, materialegenskaper og eksterne Thea modeller i en og samme scene.

Vi er stolt av å være offisiell forhandler av Thea Render i Norge, en fantastisk software som skyver grensene for fotorealisme og enkel bruk.

Thea har plugIns for 3D Studio Max, Blender, Cinema4D, FormZ, Fusion, Rhino og SketchUp  + import av obj og 3ds formater