fbpx

Det har aldri vært enklere å visualisere sine prosjekter

Enscape er en plugIn direkte integrert i *Archicad, Revit, Rhino og SketchUp. Du behøver ikke lenger være ekspert for å få til supre resultater på nulltid! Å lagre høyoppløselige bilder tar bare sekunder, amimasjoner på minutter. Enscape har en genial enkel måte å få materialer til å bli fotorealistiske. Ved å legge til nøkkelord som ¨plastic¨, metal, chrome, glass, grass, water osv i materiale navnet i ditt favorittprogram vil materialet oppføre seg som dette – fotorealistisk i Enscape vieweren. Du kan også justere dette videre om du ønsker direkte ved hjelp av skyvebrytere. Alt skjer i sanntid, -derfor kan du modifisere modellen, legge til eller flytte objekter. I tillegg kan du ved å trykke på en knapp vandre i modellen med VR briller, ta en virtuell tur i modellen, justére lys, vær, vind, vann og atmosfære i sanntid, – ta bilder der du ønsker. Enklere blir det ikke!

 

 

Del prosjektene med andre

I tillegg til å dele bilder kan du enkelt lage animasjoner ved å sette av ¨stoppsteder¨mens du går rundt i modellen. Dette vil lage en sti som kameraet følger. Se resultatet på forhånd og lagre når du er fornøyd (evt med justeringer underveis).

VR

Ved siden av å kunne bruke VR briller direkte i vieweren kan du også lagre en selvgående VR modell som du kan dele med andre. Send VR modellen til din kunde som kun behøver bruke et VR headset og ikke selve Enscape programmet for å gå rundt i modellen. Det er også mulig å justere solens retning  og tid på dagen i denne vandringen.

Se Enscape brukt med SketchUp 

*NB! Enscape krever PC med dedikert grafikk (f.eks multimedia PC) og fungerer nå oså på Mac OS.

Hardware for 3D modellering, visualisering og VR

Ta selv en titt på hvor enkelt det kan gjøres:

Enscape 4.0: Create Unique Design Experiences

Made with Enscape: Stunning projects designed by Enscape users