fbpx

Technology for the Multitouch Generation

DISPLAX er produsenter og eksperter på projisert kapasitiv multitouch-teknologi for storformat skjermer i størrelser fra 30» til 100». DISPLAX driver egen Research & Development avdeling og produserer og markedsfører sine egne multitouch produkter og teknologi. Hovedproduktet er multitouch Skin, en gjennomsiktig folie som kan brukes på ikke ledende overflater og gjøre dem om til interaktive multitouch flater. Basert på samme teknologi er også Oqtopus, et state-of-the-art multitouch bord med et fantastisk design, -en alt-i-ett multitouch-skjerm med en helt flat overflate og et elegant design.

Displax_logo DISPLAX_Skin_Multitouch_procap_foil_Windows8

Interaktive glassfasader

I dag har nesten hver eneste husholdning enten et nettbrett eller smart telefon med interaktiv touch teknologi. Dette er den nyeste måten å manøvrere en nettleser, hente informasjon eller bruke programmer koblet til en PC på. Ny teknologi gjør det også mulig å gjøre store glassflater om til interaktive flater.

DISPLAX Skin Multitouch er den første med stor format gjennom glass multitouch-teknologi. Dette er et multitouch Skin, en gjennomsiktig folie som kan brukes på ikke ledende overflater og gjøre dem om til interaktive multitouch flater. Folien inneholder trykkfølsomme sensorer som kjenner igjen hvor du trykker eller beveger fingrene på glasset såkalt «Projected Capacitive» teknologi. Folien gjenkjenner opptil 20 samtidige finger berøringer og kan bestilles i størrelse fra 30-100 tommer samt i spesialformater.

Kan brukes med LCD / LED eller Projection

Folien kan brukes både med LCD eller projeksjon med full HD bildekvalitet. Man kan lage rimelige storformat berøringsgrensesnitt ved å bruke kraftige projektorer kombinert med folien.

Window Shopping

Folien monteres på baksiden av glasset slik at slitasje eller fingermerker ikke er noe problem. Som tidligere nevnt kan man bruke en vanlig LCD/LED storskjerm på baksiden av glasset. Dette gir de skarpeste og mest lyssterke bildene.

Window_Shopping_Procap_main

Man også benytte bak projeksjon med prosjektor. Det vanligste er å bruke prosjektor med «Ultra Short» linse som sprer bildet så prosjektoren kan plasseres i relativ kort avstand bak glasset. En annen fordel er at man får god utnyttelse av prosjektorens lysstyrke.

Displax Multitouch folie brukt i butikk vindue.

Displax Oqtopus; – Multitouch turned art

DISPLAX Oqtopus 01

DISPLAX Oqtopus er et state-of-the-art multitouch bord med et fantastisk design laget for det offentlige rom. Den unike kombinasjonen av helt flatt underlag og en slank profil gir  deg  en iPad lignende ™ formfaktor. Den 47» store skjermen lar flere personer samhandle og dele innholdet på samme tid.

Med utrolig enkle linjer og eksklusive materialer er DISPLAX Oqtopus ikke bare en multitouch bord. Det er et mesterverk, – en oppsiktsvekkende blanding av teknologi og kunst.

prod_img_3

En forbløffende men likevel nøytral utforming som passer inn  i nesten alle miljøer.

Ta gjerne en tur til vårt showroom  Creo Nordic Studio  i Tønsberg for å se bordet, vår 74″ Touch på glass vegg  og våre andre teknologiløsninger:

Velkommen til Bjellandveien 26, 3172 Vear

Displax Pad

Displax Pad er en alt-i-en storformat multitouch skjerm beregnet for offentlige miljøer. Den solide skjermen i herdet glass og karbonstål med børstet stålkant kommer i størrelser 40″, 42″,47″, 55″ og 65″. Bruksområder er alt fra museum og arkitektur prosjekter, offentlige miljøer, salgspunkter, events, info tavler, selv service til underholdning.

 • Projected Capacitive Multitouch
 • Plug & Play Ready
 • 10 samtidige uavhengige touchpunkter finger eller hansker
 • Høy presisjon grunnet høyt sensorantall
 • Størrelser 40″, 42″, 47″, 55″ og 65″
 • Full HD LED Display 1920×1080
 • Herdet glass med sort kant
 • Kantlister i børstet stål
 • Windows 8 Pro
 • Innebygget WiFi
 • Innebygde høyttalere
 • Intel NUC mini PC  Core I5 med Intel HD Graphics 5000DISPLAX Pad 01

DISPLAX Pad 08

Ta kontakt for mer info eller tilbud