fbpx

Kurs i DAK og 3D programvare

Epix har siden 1996 avholdt diverse opplæring og kurser i DAK, Visualisering og 3D programmer. Blandt våre kunder kan nevnesTechnoCad/NorConsult, Kunst og Håndverkskolen, AMO og internkurser for diverse arkitektbyråer. Vi har fast undervisning på skoler i Oslo og Drammen. Et av våre mest populære kurser er google SketchUp.

Arkitekt og interiørtjenester   

Epix utfører planløsning, 3D modellering og visualisering av design og byggprosjekter.  Med godkjent interiørarkitekt MNIL med utdannelse fra Danmarks Designskole i København kan vi ta på oss prosjekter innen privat og offentlig miljø. Har du behov for spesialtilpasset innredning eller design kan vi hjelpe deg.

Vi snakker arkitektens språk. 10 års samarbeid med arkitekter og ikke minst våre egne byggprosjekter øker forståelsen av byggprosjektene. Vi tar imot og leverer tegningsmateriale i de fleste DAK formater.

3D/Visualisering/Virtual Reality

Vår spesialitet er fotovisualisering. Med det beste av software på markedet lager vi simuleringer så tett på virkeligheten som mulig. Vi bruker bl.a «MultiLight» for å simulerere lys fra dagslys til lys i mørke. Vi kan importere data fra belysningsleverandører for å få riktige lysforhold i våre visualiseringer og produsere illustrasjoner, animasjoner eller flashanimasjoner til websider. Grensen for fotorealisme er skjøvet godt fremover med nyeste software Maxwell Render fra Next Limit som vi er stolte forhandlere av. Med god kompetanse og salg av 3D/Visualiserings hardware og software kan vi skreddersy løsninger tilpasset kundens behov.

Våre typiske kunder innenfor arkitektur og visualisering er arkitekter, ingeniører og designere som jobber med DAK(Data Assistert Konstruksjon). Epix utfører planløsning, 3D modellering og visualisering av design og byggprosjekter. Vi bruker DAK og 3D programvare i våre oppdrag og modellerer alt ifra små private byggprosjekter til 300.000m2 Virtual Reality modeller.

Animasjon/Interaktiv media

Epix produserer animasjon og interaktiv media. Vi har levert animasjoner til TV reklamer, jubileumsproduksjoner og teknisk visualisering. Vi kan også levere presentasjoner med aktivt innhold f.eks interaktive 3D pdf med animasjon.

Salg og kurs i 3D software

Vi er stolte av å være forhandler av  software i absolutt toppklasse! Epix 3Dgraphics er  offisiell Channel og Training Partner for Bentley Systems. Epix har mange års erfaring med Bentley´s Microstation 2D, 3D og Visualisering. Snart er Bentley´s Unike Hyper Modeling teknologi klar for kommersiell utgivelse og vil bli implementert i neste versjon av MicroStation og neste-generasjons BIM verktøy AECOsim Building Designer. Se en kort demonstrasjonsvideo ved å klikke her og les mer om AECOsim BuildingDesigner ved å klikke her.

Vi er autorisert forhandler for det beste innen visualisering fra Solid Iris og e-on Software

Er du ute etter verdens beste software til fotorealistisk visualisering? Thea Render fra Solid Iris er den første render løsning som bruker både Unbiased (TR1 og TR2), Biased (Adaptive BSD) og har i tillegg sin egen spesielle Presto Engine som utnytter påde CPU (Hovedprosessor) og GPU(Grafikkort prosessor) samtidig for raskest mulig resultat.

Les mer om Thea Render her

Vue Infinite fra e-on Software er programmet for deg som ble imponert av naturscenene og de digitale kulissene i filmene «Avatar, «Benjamin Button», «Minions», «The Croods», «Hugo», «Kung Fu Panda», «Prince of Persia», Terminator Salvation» m.m»

For sanntids visualisering (som i videospill) og animasjon har vi  LumenRT 2015.

e-on har også flere produkter til profesjonell filmproduksjon. Les mer om deres produkter her

 

Design og Produksjon

Vi designer og utvikler produkter og konsepter etter kundens behov. Vår produksjonslinje leverer kvalitetsprodukter som tilfredsstiller våre strenge krav til materiale, estetikk og håndverk.