fbpx

Kurs i DAK og 3D programvare

Epix 3Dgraphics har siden 1996 avholdt diverse opplæring og kurser i DAK, visualisering og 3D programmer. Kursene holdes i egne lokaler, bedriftsinternt eller online via Teamviewer. Vi har lang erfaring fra skoleundervisning på skoler i Oslo og Drammen.

NOVO_Logo_SketchUp_PRo_Small

«SketchUp is the most widely used 3D modeling tool on the planet!»

2,2M unique activations in the last week.

30M unique activations in the last year.

…And people are modelling the most amazing things with it.

John Bacus SketchUp Basecamp 2012

Kurs i SketchUp 2020

SketchUp er et av verdens mest populære 3D program.Se hvordan SketchUp brukes i høyere utdanningsnivåer (film, Interiørdesign og arkitektur) over hele verden Se video her!

Epix har siden 2008 kurset mer enn 500 fornøyde deltagere! Blandt dem finnes arkitekter, interiørarkitekter, designere, grafikere, lærere, utstillingsdesignere, snekkere, butikkplanleggere, lysleverandører, husbyggere m.m

Les om kurset her  

Kurs i LayOut 2020

Dersom du bruker SketchUp Pro og ønsker profesjonelle målsatte utskrifter eller presentasjoner er LayOut verktøyet! LayOut får du med når du kjøper Pro versjonen av SketchUp.

LayOut har samme enkle grensesnitt som SketchUp. Kombinasjonen SketchUp og LayOut kan spare deg for opptil 2/3 av tiden det tar å lage målsatte /skalerte tegninger i forhold til tradisjonelle DAK/CAD tegneprogrammer. Presenter prosjektene dine direkte i Layout som slides, gå direkte i 3D, eller presenter som animasjon.-LayOut gjør alt direkte i samme presentasjon! Skriv ut dokumenter i vektorgrafikk, fargelagte plansjer eller til pdf.

Les om kurset her

Kurs i SketchUp LandSketching

SketchUp Landscaping tar for seg terrengmodellering fra grunnen av.  Lær hvordan man bruker SketchUp´s innebygde «Sandbox» verktøyer,  hente inn CAD data eller tegne koter og generere terreng i 3D og hvordan importer data fra norske karttjenester og drapere flyfoto på terrengmodeller, modellering til Google Earth m.m

Les om kurset her

FinishedTerrain

Kurs i SketchUp 3D Komponentbiblioteker

Nye konsepter/prosjekter tar  tid å planlegge. Når konseptet først er på plass og skal virkeliggjøres kan det være mye tid å spare ved å ha ferdige 3D modeller av inventar  og innredning.  Med et SketchUp 3D bibliotek av ditt konsept kan du enkelt trekke modellene på plass inn på plantegningen og visualisere hvordan butikken eller lokalene blir seende ut på meget kort tid. Dette kurset tar for seg hvordan man bruker ferdige 3D biblioteker av konsepter, hvordan komponentene er bygd opp med lagstruktur, hvordan man raskt tegner opp nye lokaler og setter ut og plasserer interiør på kortest mulig tid.

Les om kurset her

LagStrukturKomponent

TheaRender

Kurs i Thea Render

Thea Render er en enestående Biased, Unbiased og GPU render med en rekke innovative funksjoner, et kraftig materiale system og sitt eget avanserte alt-i-ett studio. Her har du muligheten til selv å velge hvor hurtig og hvor bra du vil ha dine resultater. Thea Render kommer med materialer av høy kvalitet eksklusive for de lisensierte brukere, integrasjon med ulike modelleringsprogrammer og avanserte funksjoner som Metrisk analyse, Colimo Support og mange flere. Programmet kommer med den revolusjonære Presto Engine.

Presto Engine (GPU+CPU)*

Thea Presto er en ny rendermotor som har blitt skrevet helt fra bunnen av, og kjørte først helt på grafikkortets prosessor. På den nye utgaven ble 1,3 Presto  enda kraftigere, og nå kjører den på både GPU og CPU samtidig, og henter dermed ut all kraft til rendering fra din datamaskin . Presto er spesielt avstemt for rask interaktiv gjengivelse og flytter GPU + CPU databehandling til maksimal ytelsegrense, samtidig som den gir den høye fotorealistisk kvaliteten kjent fra Thea Render.

* GPU =regneprosessor på grafikkortet, -er ofte kraftigere enn hovedprosessor. CPU= Hovedprosessor i maskinen

Les om kurset her

TheaTVscreen

ProductConnectLogo

Kurs i Product Connect for SketchUp

Selg prosjekter og  produkter raskere

Product Connect er en plugin til SketchUp som sparer designere og selgere tid ved å gi enkel tilgang  til en intelligent produkt katalog. Det er enkelt å dokumentere produktene, -modifisere dataene og å lage organiserte rapporter. Med Produktet Connect plugin, kan du legge til eller redigere produktinformasjon for alle SketchUp komponenter. Product Connect kobler 3D modeller til produsentmerkede produkt kataloger, generiske produktmodeller du finner på Google 3D Warehouse og komponenter du lager fra bunnen av.

Les mer om kurset

MicrostatioV8i Channel_Partner_RGB

Kurs i Bentley Microstation

Epix er official Channel og Trainingpartner for Bentley Systems

Epix har mange års erfaring med Bentley´s Microstation 2D, 3D og Visualisering.

MicroStation er et av de mest brukte og mest avanserte ingeniør- og arkitektverktøy til 2D/3D-modellering på markedet. Programmet er et moderne verktøy som på en enkel og sikker måte kan brukes med alle de viktigste DAK-formatene uten konvertering. Microstation har en rekke innebygde muligheter for avansert modellering, visualisering og tegningsproduksjon. MicroStation er mer fleksibelt enn det meste annet   på markedet.

Epix har siden 1996 avholdt diverse opplæring og kurser i DAK og Visualisering bl.a. hos TechnoCad/NorConsult , Kunst og Håndverkskolen, AMO og internkurser for arkitektbyråer og har fast undervisning i programmet på skoler i Oslo og Drammen.

Les mer om kursene

 maxwell_v3_positive_2

Kurs i Maxwell Render

Maxwell Render er et profesjonelt frittstående render program for å lage perfekte bilder, filmer og animasjoner fra 3D-modeller. Ved å kalkulere lysets oppførsel simulerer programmet lyset akkurat som i virkeligheten. Maxwell Render er en såkalt «Unbiased Render». Dette betyr at det ikke bruker triks som andre «Unbiased» baserte rendermotorer for å få best resultat. Alt er basert på fysisk korrekt lysbehandling som i et fotoapparat. Maxwell Render tilbyr maksimal kvalitet, hastighet og kompatibilitet for arkitekter, designere og animatører.

Les mer om kurset